Albert Heijn Museumplein gemak.jpeg

Formules

Nieuwe Albert Heijn geopend in België

DIEST – Op woensdagochtend 10 april opende de deuren van een nieuwe Belgische Albert Heijn in het Vlaams-Brabantse Diest. Het is de eerste Albert Heijn die wordt uitgebaat door ondernemer Luc de Haan.

Redactie |

Lange tijd was er veel discussie rondom de opening van het nieuwe filiaal: buurtbewoners dienden in 2023 bezwaar in tegen de door de stad uitgegeven vergunning. Maar de nieuwe winkel is er dan nu toch gekomen. Met onder andere een ontbijt, dj, een dansshow en photobooth is de winkel feestelijk geopend.  

Marc van Tilburg, head of expansion Albert Heijn België, op Linkedin: “Vanochtend openden we – eindelijk – de deuren van een prachtige Albert Heijn in het Vlaams-Brabantse Diest. Aan de Leuvensesteenweg 108c pakken we zoals gewoonlijk uit met onze bewezen succesformule van scherpe prijzen, een verrassend assortiment en persoonlijke service. Kortom, ook de regio Diest krijgt het beste wat Albert Heijn België te bieden heeft. Wat deze winkel naast de unieke AH-formule tevens bijzonder maakt, is dat dit de eerste Albert Heijn is die wordt uitgebaat door ondernemer Luc de Haan. Heel veel succes dan ook gewenst aan Luc en zijn team.”

Bron: Levensmiddelenkrant